Artykuły spożywcze

Oliwa Extra Vergine z czosnkiem Olitalia

03/02/2014

 

AGLIO znaczy czosnek, OLITALIA znaczy jakość Oliwa Extra Vergine Olitalia z czosnkiem - harmonijne połączenie oliwy extra vergine z aromatycznym, ostrawym kuzynem cebuli, pora, szczypiorku i szalotki. Wyśmienita do warzyw, niezastąpiona w potrawach z owoców morza. Idealnie...

więcej...

Artykuły spożywcze

PIEROGI Z JAGODAMI – LATO W ŚRODKU ZIMY

03/02/2014

 

Któż nie chciałby w samym środku zimy poczuć niepowtarzalny i niezapomniany smak dojrzałych, polskich jagód? Na szczęście jest to możliwe dzięki Jawo – polskiej firmie , która od lat specjalizuje się w ręcznej produkcji pierogów, a także innych ziemniaczanych potraw i...

więcej...

Artykuły spożywcze

Smacznie, zdrowo, kolorowo – włoskie przekąski na polskich stołach

30/01/2014

 

Włoska marka LaSelva - znana na świecie z najwyższej jakości przetworów BIO - wprowadziła na polski rynek nowe produkty - trzy ekologiczne Bruschetty – z czarnych oliwek, z pomidorów i z karczochów. Bruschetta to bardzo popularna we Włoszech przekąska. Jest to grzanka z...

więcej...

Artykuły spożywcze

Nowość!!! Sok z czerwonych buraków BIO

29/01/2014

 

100 % naturalny Sok z czerwonych buraków BIO marki Rabenhorst - Burak, to brzmi… zdrowo! BIO Sok z czerwonych buraków marki RABENHORST to ekologiczna nowość wprowadzona właśnie na polski rynek. BIO Sok z buraków to wyjątkowy, przepełniony witaminami i minerałami sok...

więcej...

Artykuły spożywcze

ODCZARUJ SZPINAK Z PIEROGAMI JAWO

27/01/2014

 

Ma subtelny, delikatny smak, który zawiera w sobie całkiem potężny potencjał kulinarny. Świetnie komponuje się z serem, łososiem lub czosnkiem. Coraz częściej gości na polskich stołach, choć wśród dzieci niezmiennie owiany jest złą sławą, występując na przedszkolnych...

więcej...

Artykuły spożywcze

Włoska klasyka – nowe oryginalne Pesto z bazylią Ponti – posmakuj dzieła włoskich specjalistów

24/01/2014

 

Pesto jest znakiem rozpoznawczym włoskiej kuchni – to jeden z najpopularniejszych i najczęściej wykorzystywanych sosów. Przygotowuje się go dość szybko, ale uzyskanie pożądanego smaku i konsystencji wymaga kulinarnej wprawy i składników. Zamiast eksperymentować z domowym pesto,...

więcej...




Poprzednia strona    ... 24 25 26 27 28 ...    Następna strona