03/02/2014
AGLIO znaczy czosnek, OLITALIA znaczy jakość Oliwa Extra Vergine Olitalia z czosnkiem - harmonijne połączenie oliwy extra vergine z aromatycznym, ostrawym kuzynem cebuli, pora, szczypiorku i szalotki. Wyśmienita do warzyw, niezastąpiona w potrawach z owoców morza. Idealnie...
03/02/2014
Któż nie chciałby w samym środku zimy poczuć niepowtarzalny i niezapomniany smak dojrzałych, polskich jagód? Na szczęście jest to możliwe dzięki Jawo – polskiej firmie , która od lat specjalizuje się w ręcznej produkcji pierogów, a także innych ziemniaczanych potraw i...
30/01/2014
Włoska marka LaSelva - znana na świecie z najwyższej jakości przetworów BIO - wprowadziła na polski rynek nowe produkty - trzy ekologiczne Bruschetty – z czarnych oliwek, z pomidorów i z karczochów. Bruschetta to bardzo popularna we Włoszech przekąska. Jest to grzanka z...
29/01/2014
100 % naturalny Sok z czerwonych buraków BIO marki Rabenhorst - Burak, to brzmi… zdrowo! BIO Sok z czerwonych buraków marki RABENHORST to ekologiczna nowość wprowadzona właśnie na polski rynek. BIO Sok z buraków to wyjątkowy, przepełniony witaminami i minerałami sok...
27/01/2014
Ma subtelny, delikatny smak, który zawiera w sobie całkiem potężny potencjał kulinarny. Świetnie komponuje się z serem, łososiem lub czosnkiem. Coraz częściej gości na polskich stołach, choć wśród dzieci niezmiennie owiany jest złą sławą, występując na przedszkolnych...
24/01/2014
Pesto jest znakiem rozpoznawczym włoskiej kuchni – to jeden z najpopularniejszych i najczęściej wykorzystywanych sosów. Przygotowuje się go dość szybko, ale uzyskanie pożądanego smaku i konsystencji wymaga kulinarnej wprawy i składników. Zamiast eksperymentować z domowym pesto,...