PIEROGI Z JAGODAMI – LATO W ŚRODKU ZIMY

informacja prasowa | 03/02/2014 08:02

Któż nie chciałby w samym środku zimy poczuć niepowtarzalny i niezapomniany smak dojrzałych, polskich jagód? Na szczęście jest to możliwe dzięki Jawo – polskiej firmie, która od lat specjalizuje się w ręcznej produkcji pierogów, a także innych ziemniaczanych potraw i gotowych dań na patelnię.

Pierogi z jagodami Jawo przypadną do gustu nie tylko najmłodszym amatorom tego tradycyjnego dania. Polane śmietanką i posypane cukrem mogą stanowić sycący obiad dla całej rodziny, jak również doskonały deser. Gwarantowana przez markę Jawo jakość pierogów pozwala cieszyć się ich smakiem oraz czerpać przyjemność z przygotowywania, które dodatkowo jest niezwykle proste. Wystarczy zamrożony produkt wrzucić do wrzącej, lekko osolonej wody i gotować 10 minut.  Bogaty farsz stanowią dorodne, dojrzałe i pochodzące z polskich upraw jagody, poddane starannemu procesowi obróbki i konfekcjonowania. Zamknięto je w delikatnym, cienkim cieście pierogowym, którego receptura jest starannie strzeżona. Nie rozgotowuje się ono, nie skleja, jest sprężyste i delikatne. To dlatego pierogi Jawo wprost rozpływają się w ustach. Walory smakowe tego dania z powodzeniem pozwalają przekształcić je w wyśmienity deser dla niezapowiedzianych gości. Wystarczy przygotować do nich sos karmelowy lub czekoladowy, udekorować listkami mięty albo bitą śmietaną i gotowe!

Produkt dostępny jest w wygodnym, standardowym opakowaniu, idealnym na rodzinne obiady - do syta.

            www.jawo.pl

Marka: Jawo, Opakowanie: 450 g, Cena:  ok. 9 zł


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.