KROKIETY Z MIĘSEM MARKI JAWO – z poszanowaniem tradycji

informacja prasowa | 13/02/2013 17:02

W czym tkwi sekret smacznych krokietów z mięsem? Kluczem do sukcesu jest delikatne ciasto otulone chrupiącą panierką oraz wyrazisty, domowy smak farszu. Takim właśnie połączeniem od lat uwodzi marka Jawo – doskonale znany producent gotowych dań mrożonych. Tradycyjna receptura i najwyższa jakość składników sprawiają, że krokiety z mięsem Jawo stają się nieodzownym towarzyszem czerwonego barszczu, są też doskonałą propozycją samodzielnego dania na niezobowiązujące spotkanie z rodziną czy przyjaciółmi.

Sposób przygotowania krokietów jest bardzo prosty: produkt należy najpierw rozmrozić, a następnie, według swoich upodobań, można je odsmażyć na patelni (ok. 3 min), w piekarniku (ok. 8 min) lub po prostu pogrzać w mikrofalówce (1-3 min.).

Dowodem na wysoką jakość produktów Jawo, od lat cenionych przez konsumentów, są przyznane wyróżnienia i certyfikaty, m.in. znak ,,Poznaj Dobrą Żywność”.


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.