Ciasto marmurkowe Dahli to waniliowo-kakaowy duet nawiązujący do wiedeńskich tradycji cukierniczych.
Wypiek, przygotowany w prostokątnej karbowanej formie, oblany jest kakaową polewą.
Dan Cake Polonia | 08/11/2012 16:11
Ciasto marmurkowe Dahli to waniliowo-kakaowy duet nawiązujący do wiedeńskich tradycji cukierniczych.
Wypiek, przygotowany w prostokątnej karbowanej formie, oblany jest kakaową polewą.
Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.
Nowy Pasztet Podlaski z pestkami dyni – idealny na Halloween 29/10/2015 17:10
Sernik z idealną polewą 20/10/2015 20:10
Specjał z nutą egzotyki – Kasza Bulgur marki Halina 14/10/2015 20:10
Zakłady Tłuszczowe „Bielmar” Sp. z o.o. wprowadzają na rynek linię olejów rzepakowych z dodatkiem olejów tłoczonych na zimno. 06/10/2015 20:10
KUKU! Nowe wafelki kukurydziane Kupiec – chrup do woli! 21/09/2015 19:09
NOWOŚĆ! Wędliny po naszemu UPIECZONE 13/08/2015 13:08
Nowość! Pełnoziarniste płatki Kupiec orkiszowe i owsiane oraz jaglane 10/08/2015 12:08