Nowe słoiki Tarczyński, a wyjątkowy smak wciąż ten sam

Tarczyński | 18/07/2011 11:07

Tarczyński SA, czołowy polski producent wędlin, posiada w swojej ofercie unikatową linię przetworów mięsnych w słoikach. Wprowadzono jeszcze bardziej praktyczne i estetyczne opakowania.
Specjalnie dla koneserów przetworów mięsnych w słoikach firma Tarczyński wprowadziła unowocześnione opakowania, dzięki którym produkty dłużej zachowują zarówno świeży wygląd, jak i wartości odżywcze. Dzięki ulepszonym, szklanym słojom, starannie dobrane kawałki najlepszego mięsa jeszcze dłużej zachowują wszystkie walory smakowe, zapachowe i odżywcze mówi Jacek Ziąbski, dyrektor marketingu firmy Tarczyński SA.

Staropolskie smarowidła, takie jak smalec z jabłkiem, o smaku grzybowym, z czosnkiem czy też głowizna lub boczek idealnie smakują na świeżym pieczywie. Firma Tarczyński w swoim portfolio posiada również produkty dla spragnionych nowych i ciekawych smaków. Francuski przysmak Rillettes z odpowiednio dobranym czerwonym winem mogą zmienić małą przekąskę w wykwintną ucztę.


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.