Wędlina sojowa z żurawinami

Polsoja | 20/09/2010 14:09

Produkty sojowe są nie tylko wartościowym źródłem białka, ale także nienasyconych kwasów tłuszczowych oraz witamin i składników mineralnych, dlatego mogą stanowić smaczną i zdrową alternatywę dla mięs i serów.


Wędliny sojowe firmy POLSOJA w smaku niczym nie ustępują tradycyjnym, a dzięki zawartości wysokiej jakości białka roślinnego, nienasyconych kwasów tłuszczowych, witamin i składników mineralnych, pomagają tworzyć prawidłowo zbilansowany posiłek dla całej rodziny!

Wędlina sojowa z dodatkiem żurawin to źródło wapnia, żelaza i białka dla całej rodziny! Została przygotowana z wysokiej jakości surowca roślinnego (100%), bez użycia konserwantów i sztucznych dodatków. Wędlina firmy POLSOJA zawiera wartościowe białko soi niemodyfikowanej genetycznie, białko pszenne, niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, nie zawiera natomiast tłuszczu zwierzęcego i cholesterolu!

Polecana dla wszystkich, którzy chcą zdrowo się odżywiać, w szczególności dla wegetarian, dla osób z wysokim poziomem cholesterolu i/lub chorobami krążenia, z predyspozycją do rozwoju osteoporozy, dla kobiet w wieku menopauzalnym. Wędliny sojowe są również niskokaloryczne, dlatego będą też doskonałym uzupełnieniem diety dla osób dbających o linię.


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.