Imbir kandyzowany BIO

www.letscook.pl | 21/01/2009 16:01

Produkt objęty certyfikatem kontroli AGROBIOTEST Nr 07904-B RE-07/2005/PL.
Imbir leczy stany zapalne błony śluzowej, jamy ustnej i bóle gardła, działa przeciwko przeziębieniu, katarowi oraz przeciwko infekcji grypowej. Używa się go również przy leczeniu dolegliwości wrzodów żołądka, zgagi, choroby komocyjnej i wzdęć. Imbir chroni błony śluzowe żołądka przed stanami zapalnymi, rozrzedza krew, obniża poziom cholesterolu we krwi i łagodzi dolegliwości reumatyczne. Imbir kandyzowany polecamy jako przekąskę, szczególnie osobom cierpiącym na chorobę lokomocyjną oraz kobietom w ciąży.


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.